DNAngel


True light(DNAngel)


kanashii hodo hikaridashita shiroi yami kirisaku tsubasa ni nare
tsumetai taiyou ni terasarete'ta
kainarasareta jiyuu ga atta
kagami ni utsutta kiseki no yoru
MASUKU o hazushihajimeta My Soul
kuzurete yuku kabe no mukou wa
zetsubou mo kibou mo onaji kao suru
mitasarenai kokoro aru nara
tobitateru shuumatsu no PUROROOGU e
yaiba no you na kaze fuku sekai
mamorubeki mono wa nan na no ka?
hitotsu hitotsu itami o shiru tabi
hontou no jibun e to chikadzuku
kieyuku Fake Light
umareyuku True Light
kono te ni...
shiroku somaru yami tsukinukete
atarashii jidai o kizamitsudzukero
tokihanashita kokoro no mama ni
hateshinaku tsudzuite'ku byakuya o tobe




video


upin ipin best!!!!!!



hai semua.....

em,dh nmpk kn gmbr di atas ni...ktaorg ari tu g tgk cite nilah...cite pengembaraan upin ipin....

so,lpas kelas ktaorg pun mulalah pengembaraan ktaorg g cri tket upin ipin....mula mmg risau sngt tkt abih.....besa laku cm goreng pisang x msak......

smpai kt sna,ktaorg trus g pawagam...ooopppssss slap, smpai kna parking kereta dlu kn....xkn msuk ngn kete kot....so,lpas dh parking,bru ktaorg g pawagam...em,tyangan cite tu kul 3.3o...(yg ktaorg amiklah)......saya sempat bli dua penggantung gmbr upin ipin....saya bli dua..satu tuk saya dan satu lgi tuk bf saya...bf saya amik upin...jd ngn saya ada pin...btul.btul.btul.

so smentara tggu tyangan cite tu,ktaorg g mkn,solat,jln2 tp x bli,lg emmmmm,ape lgi ek?????em,apa2 jelah yg korg pk blh bt bla kt shopping complex tu....

ha,lpa plak....ktaorg g tgk kt alamanda cite ni...nk g mines tp tkt rmai org.....huhuhuhu.....

em,cite mmg best...xrugi ktaorg g tgk...mcm2 feeling yg hadir dlm jiwa ktaorg bla tgk cite ni....(jiwang x ayat???kuikuikui....)....ada gembira,gelak ktawa,sedih,tkut,terkejut....em,dan sedarah sedaginglah perasaan tu.....

em,dh abih ktaorg pun blik ukm....huhuhu...jln jaUH...jln lama dia tutup.....huhuhu

em,k ah.tu jer dlu kot...bye222222.....

p/s: xleh cite movie ni..kna tgk sndri bru best......berebutlah dengan kuarga2 yg dtg tgk tuk dpt tket yer.....kuikuikui......acah jer...


ni tket ktaorg...












ha,nilah cenderamata yg saya bli tu....

over exhausted

aku ngn nad kt hutan ukm...

hai semua.....

em,ari ni saya g hutan simpan bangi ukm under kelab botani.....kira jungle trakking ah dlm bhasa omputih....

em,ktaorg dimaklumkan kumpul kul 8.30.....dgn bersemangt sngt,ktaorg terkumpul awl...kul 8..awl x???hehe....selalu hujung mggu ni lmbt ckit nk celik mata....ooooo,lupa.ktaorg tu termasuk saya ngn nad yer.....

em,ktaorg msuk hutan dlm kul 9.45 pg...dr.ching kta jauh gak...dlm 5 km.....pnat22...fufufu

bnyk pokok yg ktaorg jmpa....bet sngt....mmg berpeluh abh ah....x abh tu,x normal plak kn......kuikuikui....tp mmg bnyk cbran ah...saya pun hmpir tergelincir tau...xtpu punyer....

ha,ni time nk blik plak...ktaorg kna ptah blik klu nk blik...mmg jauh.......time blik tu,saya naik tangga ni.mmg curam gler...kaki saya mmg dh tegang mse tu tp saya pksa jga naik...smpai jer atas,saya terus rebah.......mmg susah gler ah nk nafas.....

pastu,saya nk bgn mmg kna org papah angkat ah...pahtu blh lgi jln2 ckit....smpai kt wakaf,saya terus duduk...mmg hmpir pengsan ah....klu ikt ati saya nk tdo kt stu jer...xlrat sngt nk jln dh...

dorg2 semua cba tnangkan saya...tgh rehat tb2 kaaki jd cramp...sakit gler beb.....diorg angkat saya ltak kt bwh....mmg nmpk urat kaki saya tegang...dorg tlg urut2222,nad pun tlg...tp xrsa pe.hehehehehe...tp nad wlau xrse urutan ko,aku ttap ucap terima ksih sbg rumet...huhuhuhuhu...(ikhlas ni)...

saya nk bgn,dorg tlg papah..saya jln pun dorg papah....ksian plak saya kt dorg...dhlah saya sorg jer yg jd cmtu...huhuhhuuhu...malu gak.....

pahtu saya parking kete saya kt uo...sya pk gak cmne nk bwk blik ni...kaki saya menggeletar....pahtu nad offer dri nk bwk...wah,terkejut i.....hehehehe....(pk jhat)

tp tunggang terbalik nad bwk....hahahahaha...glabah gler smpai kete aku pun glabah sama......aku duk ktawa jer wlau sakit....xthan beb...klu korg naik td pun cnfirm korg gelak sakan....kuikukui...

k ah,2 jer kot dlu....
kpada nad,aku x mksud pe2 tau....cma grau2 manja gtu.....
ha,ni ada gmbr ckit tuk korg usha2....bye22222


ngn nad ats ranting pokok...jgn patah dh..
















ngn en rahim dan dr chong....dorg friendly sngt.....bgus2...ni kt mercu tanda bukit Rupa...
hidup hutan simpan......yeeepeeee...

ari rabu....4feb...


ha,nilah gmbr mencit yg kitaotg kna kaji...geli..

salam semua.....

em,lab ni dinamakan lab immune.....dibuat pada ari rabu yer....em,saya kna bt tuk 2 mencit ni.....eiiiii,gli jgk.....tp terpaksa bt....sdih jgk tgk ekor dia dipotong oleh saya.....tp saya than air mta saya dri jtuh ke bumi...eh,eh,melalut plak......

mencit saya diberi nama oleh kwn lab saya,iaitu mickey dan jenny......sdap kn...mencit tu pun ske tau ngn nama tu....

em,lpas lab,sya dpt msj kta bf saya nk dtg...lpas anta rumet sya,saya pun g lah amik bf saya...ktaorg g jln2 kt warta jer...dkat...ktaorg mkn kt rasamas....xthu nk mkn pe....huhuhuhu...

em,pahtu,saya g antr dia ke ktm ukm....pahtu,saya x ingt ah bt pe.......em,tlg teka ek,saya bt pe pahtu....

k,chow...

jalan2......pusing2........makan2........

hai.......
em,ni citer ahad lalu.....
saya kuar ari ahad ari tu...(jgn bgtau mak saya tau) ngn bf saya. ktaorang g jalan2 kt putrajaya...pusing2 putrajaya.....nk knal tmpatlah kn....pahtu ktaorang mkn pagi kt taman warisan....mkn nasi lmak ayam....sdap jgk.....

pahtu ktaorang g alamanda,mydin,warta......bnyk tmpat ktaorang pegi.....ha,satu lgi kt taman apa tah.....yg depan picc tu........xthu nama ah.....kt sna ktaorng g study.......

ha,mse nk blik dari taman tu,ktaorng jmpa syamsul ank yusof haslam tu....dorg bt penggambran kot...saya tgk kt dia....wah,xsangka dia tgk kt saya blik....kuikuikui....xtpu tau.....

em,pahtu ktaorang jlan2 jer....bsan gak study jer....tnsionnnnn.....

ha,bf saya ada bg hdiah....gelang tgn ngn beg...dia bli kt melaka....cmellllll sngt...thanks abang......umi akn hrgai baik2 hdiah ni.....

em,2 jelah dlu kot....em,k chow....

nilah gelang tgn nyer....cntik kn....


nilah kt taman tu....tp x ingt namalah......huhu